Publikavimo data: 2024-05-25
Gintarinis mannikinas su abrikosais
Kepimas su džiovintais vaisiais yra įdomus manikiūro variantas. Jie suteikia tešlai kitokią tekstūrą ir skonį. Ypač gintarinės spalvos ir želė konsistencijos abrikosai, jau nekalbant apie svarbių mineralinių medžiagų lobyną, nustebins naujomis skonio natomis. Dėl to paprasti kepiniai iškart įgauna šventišką išvaizdą, tačiau juos lengva pagaminti.
Žingsnis 1
Šiek tiek pašildykite kefyrą ant silpnos ugnies ir suberkite manų kruopas. Išmaišykite ir palikite 60 minučių kambario temperatūroje išbrinkti.
Žingsnis 2
Suberkite cukrų, kiaušinius ir žiupsnelį druskos. Susmulkinkite abrikosus ir taip pat sudėkite juos į tešlą, išmaišykite. Supilkite sodą ir vėl išmaišykite.
Žingsnis 3
Įdėkite tešlą į aliejumi pateptą kepimo indą ir 60 minučių siųskite į įkaitintą orkaitę ant vidutinio karštumo ugnies.
Kategorijos