Gintarinis mannikinas su abrikosais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Gintarinis mannikinas su abrikosais

Kepimas su džiovintais vaisiais yra įdomus manikiūro variantas. Jie suteikia tešlai kitokią tekstūrą ir skonį. Ypač gintarinės spalvos ir želė konsistencijos abrikosai, jau nekalbant apie svarbių mineralinių medžiagų lobyną, nustebins naujomis skonio natomis. Dėl to paprasti kepiniai iškart įgauna šventišką išvaizdą, tačiau juos lengva pagaminti.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gintarinis mannikinas su abrikosais Žingsnis 1
Šiek tiek pašildykite kefyrą ant silpnos ugnies ir suberkite manų kruopas. Išmaišykite ir palikite 60 minučių kambario temperatūroje išbrinkti.

Žingsnis 2

Gintarinis mannikinas su abrikosais Žingsnis 2
Suberkite cukrų, kiaušinius ir žiupsnelį druskos. Susmulkinkite abrikosus ir taip pat sudėkite juos į tešlą, išmaišykite. Supilkite sodą ir vėl išmaišykite.

Žingsnis 3

Gintarinis mannikinas su abrikosais Žingsnis 3
Įdėkite tešlą į aliejumi pateptą kepimo indą ir 60 minučių siųskite į įkaitintą orkaitę ant vidutinio karštumo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos