Gnocchi arba tingūs koldūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Gnocchi arba tingūs koldūnai

Dar vadinami itališkais gnocchi, dar vadinami tinginiais koldūnais, dar vadinami koldūnais. Daugelyje šalių gaminamas panašus patiekalas. Siūlau paskaityti mūsų mėgstamiausią, labai paprastą ir greitą šio gardaus patiekalo versiją.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
122 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.16/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gnocchi arba tingūs koldūnai Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir kepkite augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Gnocchi arba tingūs koldūnai Žingsnis 2
Nulupkite bulves ir virkite, kol suminkštės, tada sutrinkite ir šiek tiek atvėsinkite. Į bulves įmuškite kiaušinį ir suberkite miltus. Užminkykite tešlą.

Žingsnis 3

Gnocchi arba tingūs koldūnai Žingsnis 3
Iš tešlos suformuokite dešreles ir supjaustykite nedideliais, maždaug 1 cm gabalėliais. Kiekvieną šiek tiek suplokite ir apvoliokite miltuose.

Žingsnis 4

Gnocchi arba tingūs koldūnai Žingsnis 4
Sudėkite gnocchi į verdantį vandenį ir virkite 5 minutes, kol jie išplauks. Išimkite gniūžtėmis į lėkštę ir ant viršaus užberkite kepintų svogūnų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos