Publikavimo data: 2024-06-09
Gnocchi arba tingūs koldūnai
Dar vadinami itališkais gnocchi, dar vadinami tinginiais koldūnais, dar vadinami koldūnais. Daugelyje šalių gaminamas panašus patiekalas. Siūlau paskaityti mūsų mėgstamiausią, labai paprastą ir greitą šio gardaus patiekalo versiją.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir kepkite augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Nulupkite bulves ir virkite, kol suminkštės, tada sutrinkite ir šiek tiek atvėsinkite. Į bulves įmuškite kiaušinį ir suberkite miltus. Užminkykite tešlą.
Žingsnis 3
Iš tešlos suformuokite dešreles ir supjaustykite nedideliais, maždaug 1 cm gabalėliais. Kiekvieną šiek tiek suplokite ir apvoliokite miltuose.
Žingsnis 4
Sudėkite gnocchi į verdantį vandenį ir virkite 5 minutes, kol jie išplauks. Išimkite gniūžtėmis į lėkštę ir ant viršaus užberkite kepintų svogūnų.
Kategorijos