Publikavimo data: 2024-06-09
Granola su žemės riešutais, kokoso drožlėmis
Granola - tai tradiciniai Jungtinių Valstijų pusryčiai, kuriuos sudaro sveikų grūdų, riešutų ir prieskonių derinys. Labai dažnai granola painiojama su miuzeliais, tačiau tai nėra tas pats. Svarbiausias skirtumas yra tas, kad granola visada yra kepta, o musli sudaro žali dribsniai. Todėl norint granolą naudoti pusryčiams, ją reikia užpilti pienu arba jogurtu, o granolą galima naudoti be papildomo užpilo.
Žingsnis 1
Dideliame dubenyje sumaišykite šiuos ingredientus: avižinius dribsnius, riešutus, kokosus, sėklas ir cinamoną. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Išimkite kiaušinių baltymus iš šaldytuvo ir sumaišykite juos kitame inde kartu su medumi ir augaliniu aliejumi iki vientisos masės. Skystą mišinį sumaišykite su sausais ingredientais.
Žingsnis 3
Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir plonu sluoksniu paskleiskite granolą. Pašaukite į 160 °C įkaitintą orkaitę 25 minutėms. Maišykite granolą, kad ji nesuliptų.
Kategorijos