Granola su žemės riešutais, kokoso drožlėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Granola su žemės riešutais, kokoso drožlėmis

Granola - tai tradiciniai Jungtinių Valstijų pusryčiai, kuriuos sudaro sveikų grūdų, riešutų ir prieskonių derinys. Labai dažnai granola painiojama su miuzeliais, tačiau tai nėra tas pats. Svarbiausias skirtumas yra tas, kad granola visada yra kepta, o musli sudaro žali dribsniai. Todėl norint granolą naudoti pusryčiams, ją reikia užpilti pienu arba jogurtu, o granolą galima naudoti be papildomo užpilo.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
438 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.64/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Granola su žemės riešutais, kokoso drožlėmis Žingsnis 1
Dideliame dubenyje sumaišykite šiuos ingredientus: avižinius dribsnius, riešutus, kokosus, sėklas ir cinamoną. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Granola su žemės riešutais, kokoso drožlėmis Žingsnis 2
Išimkite kiaušinių baltymus iš šaldytuvo ir sumaišykite juos kitame inde kartu su medumi ir augaliniu aliejumi iki vientisos masės. Skystą mišinį sumaišykite su sausais ingredientais.

Žingsnis 3

Granola su žemės riešutais, kokoso drožlėmis Žingsnis 3
Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir plonu sluoksniu paskleiskite granolą. Pašaukite į 160 °C įkaitintą orkaitę 25 minutėms. Maišykite granolą, kad ji nesuliptų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos