Greita bagetė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Greita bagetė

Išradingi kepėjai išrado ir sukūrė daugiau nei tūkstantį skirtingų prancūziškos duonos receptų. Ne visi jie reikalauja daug vargo ir laiko. Bagetę galima iškepti vos per 1 valandą. Gaminių sudėtis yra klasikinė, tačiau tešlos kildinimo laikas sutrumpėja iki 30 minučių. Kad kepinys būtų itin aromatingas, galite įdėti sultenių. Geros sultenės turi būti traškios, bet ne sausos, be riebaus blizgesio ir, pageidautina, su koteliais.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
241 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
42 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Greita bagetė Žingsnis 1
Paruoškite mielių pagrindą. Į gilų dubenį supilkite vandenį, suberkite cukrų, mieles, išmaišykite, palikite 10 minučių pastovėti.

Žingsnis 2

Greita bagetė Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Į mielių mišinį supilkite dalį miltų, išmaišykite, įberkite kitą dalį miltų, druskos, suberkite rūgštynes, vėl išmaišykite, įpilkite 1 valgomąjį šaukštą aliejaus, išmaišykite. Supilkite likusius miltus ir išminkykite minkštą tešlą. Uždenkite indą rankšluosčiu ir palikite 30 minučių šiltai.

Žingsnis 3

Greita bagetė Žingsnis 3
Suformuokite bagetes. Po pusvalandžio rankas patepkite augaliniu aliejumi, likusią dalį supilkite į dubenį. Tešlą apskrudinkite, padėkite ant darbastalio, padalykite į dvi dalis, kiekvieną iškočiokite į ritinėlį. Įjunkite 200 laipsnių temperatūros orkaitę. Sudėkite gaminius ant kepimo skardos, padarykite negilius kryžminius pjūvius, siųskite kepti 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos