Publikavimo data: 2025-08-17
Greita Bolonijos makaronų bolognese
Skani vakarienė mylimam žmogui.
Žingsnis 1
Keptuvėje 10 minučių pakepinkite maltą mėsą, sudėkite svogūną ir česnaką, pagal skonį įberkite prieskonių. Užvirkite vandenį lizdams.
Žingsnis 2
Išvirtus lizdus virkite 7 minutes, nusunkite vandenį, bet šiek tiek palikite, kad galėtumėte įpilti į padažą.
Žingsnis 3
Sumaišykite pjaustytus pomidorus, morkas ir pomidorų pastą. Mišinį sudėkite į maltą mėsą.
Žingsnis 4
Gerai išmaišykite ir įpilkite grietinėlės, kad skonis būtų švelnesnis.
Žingsnis 5
Į maltą mėsą supilkite lizdus ir makaronų vandenį. Gerai išmaišykite ir palikite 4 minutes mirkti padaže.
Žingsnis 6
Dėkite į lėkštę ir apibarstykite tarkuotu parmezano sūriu. Gero apetito!
Kategorijos