Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite pieną, vandenį, cukrų, druską, kepimo miltelius ir miltus. Išminkykite.
Žingsnis 2
Paruoškite greitą focaccia. Peiliu supjaustykite tešlą į dvi dalis - vieną didesnę ir vieną mažesnę. Didesnę dalį iškočiokite į keptuvės dydžio apskritimą. Antrąją tešlos dalį iškočiokite ir atidėkite į šalį. Keptuvę patepkite aliejumi. Tešlą paskleiskite, padarydami žemus kraštus. Aptepkite pomidorų pasta ir ant viršaus tolygiai paskleiskite saliamio ir sūrio. Ant įdaro uždėkite antrąjį tešlos lakštą. Apatinio sluoksnio šonus užspauskite viršutiniu sluoksniu. Viršų apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir patepkite šepetėliu. Kepkite po dangčiu po 7-8 minutes iš kiekvienos pusės, kol paruduos.