Publikavimo data: 2024-06-16
Greita ir soti šavarma su pitos duona
Kai neturite laiko suktis virtuvėje su tešla, labai pravers greito ir sotaus šavarmos iš pitos receptas. Ji gaunasi ne prastesnė nei gatvės kioskuose, bet sutaupo laiko ir pinigų, ją paprasta pagaminti ir ji tokia pat skani bei aromatinga. Nepaisant "gatvės" maisto statuso, į šavarmos sudėtį įeina sveiki produktai - malta vištiena, kopūstai, agurkai ir pomidorai.
Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus ir juos pasūdykite. Pomidorą ir agurką supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais.
Žingsnis 2
Padažui sumaišykite majonezą ir kečupą. Vištieną pasūdykite, papipirinkite ir iškepkite folijoje. Kai atvės, padalykite ją į gabalėlius.
Žingsnis 3
Išskleiskite lavašo lakštą. Aptepkite vidurinę dalį padažu, paskleiskite kopūstus, pomidorus, agurkus, filė. Ant viršaus užpilkite padažo ir suvyniokite voką. Siųskite į keptuvę ir kepkite kelias minutes.
Kategorijos