Greita lazanija su malta mėsa ir kietuoju sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Greita lazanija su malta mėsa ir kietuoju sūriu

Mane traukia gaminti greitai ir lengvai. Todėl pamaniau, kad pasidalysiu dar vienu greitu receptu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
224 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Greita lazanija su malta mėsa ir kietuoju sūriu Žingsnis 1
Atskirame inde sumaišykite faršą, kiaušinį, druską ir pipirus.

Žingsnis 2

Greita lazanija su malta mėsa ir kietuoju sūriu Žingsnis 2
Tada paruoškite bešamelio padažą. Į puodą supilkite pieną ir ištirpintą sviestą ir užvirinkite. Atskirame inde atskieskite miltus ir vandenį ir plona srovele supilkite į verdantį pieną ir sviestą.

Žingsnis 3

Greita lazanija su malta mėsa ir kietuoju sūriu Žingsnis 3
Nuolat maišykite, pabaigoje įdėkite sūrio.

Žingsnis 4

Greita lazanija su malta mėsa ir kietuoju sūriu Žingsnis 4
Pradėkite rinkti lazaniją. Ištepkite formos dugną bešamelio padažu ir įdėkite lazanijos lakštą. Ant viršaus dėkite sluoksnį maltos mėsos, apšlakstykite bešamelio padažu ir pabarstykite sūriu. Pakartokite kelis sluoksnius, šiuo atveju tris. Pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 45 minutėms. Pabaigoje sudėkite sūrį ir pašaukite į orkaitę dar kelioms minutėms, kol jis išsilydys.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, antrieji patiekalai iš miltų, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, lazanija, receptų knyga, naminė lazanija

Kategorijos