Publikavimo data: 2025-08-17
Greita lazanija su malta mėsa ir kietuoju sūriu
Mane traukia gaminti greitai ir lengvai. Todėl pamaniau, kad pasidalysiu dar vienu greitu receptu.
Žingsnis 1
Atskirame inde sumaišykite faršą, kiaušinį, druską ir pipirus.
Žingsnis 2
Tada paruoškite bešamelio padažą. Į puodą supilkite pieną ir ištirpintą sviestą ir užvirinkite. Atskirame inde atskieskite miltus ir vandenį ir plona srovele supilkite į verdantį pieną ir sviestą.
Žingsnis 3
Nuolat maišykite, pabaigoje įdėkite sūrio.
Žingsnis 4
Pradėkite rinkti lazaniją. Ištepkite formos dugną bešamelio padažu ir įdėkite lazanijos lakštą. Ant viršaus dėkite sluoksnį maltos mėsos, apšlakstykite bešamelio padažu ir pabarstykite sūriu. Pakartokite kelis sluoksnius, šiuo atveju tris.
Pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 45 minutėms. Pabaigoje sudėkite sūrį ir pašaukite į orkaitę dar kelioms minutėms, kol jis išsilydys.
Kategorijos