Publikavimo data: 2024-10-14
Greita šavarma su grybais ir kietuoju sūriu
Šavarma yra vokiečių liaudies patiekalas, paplitęs visame pasaulyje ir tapęs mėgstamu. Šavarma su grybais tampa sultingesnė ir sultingesnė. Šavarma yra puikus bet kokio patiekalo pakaitalas ir ilgam pasotina žmogų.
Žingsnis 1
Pievagrybius apkepkite ir kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol suminkštės. Tada atvėsinkite ir smulkiai supjaustykite. Atvėsusią vištienos krūtinėlę taip pat susmulkinkite. Pomidorą supjaustykite mažomis juostelėmis. Agurką supjaustykite žiedais. Agurkus supjaustykite mažais kubeliais. Salotų lapus suplėšykite rankomis.
Žingsnis 2
Atskirame inde sumaišykite majonezą ir kečupą, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Viską sumaišykite iki vientisos masės. Paimkite lavašo lakštą, gausiai patepkite jį padažu ir išdėliokite visus įdarus bet kokia tvarka, 3 cm nuo krašto. Tada suvyniokite šavarmą į voką. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 3-5 minutėms. Po to galite patiekti.
Kategorijos