Publikavimo data: 2024-10-14
Greita šavarma su grybais ir vištienos filė
Šavarma yra vokiečių liaudies patiekalas, paplitęs visame pasaulyje ir tapęs mėgstamu. Šavarma su grybais tampa sultingesnė ir sultingesnė. Šavarma yra puikus bet kokio patiekalo pakaitalas ir ilgam pasotina žmogų.
Žingsnis 1
Paimkite grybus ir kepkite juos įkaitintoje keptuvėje, kol iškeps. Po to juos atvėsinkite ir smulkiai supjaustykite. Atvėsusią vištienos krūtinėlę taip pat susmulkinkite. Paimkite nuplautas daržoves. Pomidorą supjaustykite mažomis juostelėmis. Agurką supjaustykite žiedais. Agurkus supjaustykite smulkiais kubeliais. Rankomis suplėšykite salotų lapus.
Žingsnis 2
Atskirame inde sumaišykite majonezą ir kečupą, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Viską sumaišykite iki vientisos masės. Paimkite lavašo lakštą, gausiai patepkite jį padažu ir išdėliokite visus įdarus bet kokia tvarka, 3 cm nuo krašto. Tada suvyniokite šavarmą į voką. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 3-5 minutėms. Po to galite patiekti.
Kategorijos