Greita šavarma su vištienos krūtinėlėmis ir kečupu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Greita šavarma su vištienos krūtinėlėmis ir kečupu

Šavarma - tai patiekalas, kilęs iš Damasko miesto, kur daugiau nei prieš tūkstantį metų žmonės pirmą kartą suprato, kad kepta mėsa maišoma su daržovėmis ir vyniojama į duonos plokštainį. Šiandien šis patiekalas šiek tiek patobulintas, todėl naudojami ne tešlos plokštainiai, o lavašas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Greita šavarma su vištienos krūtinėlėmis ir kečupu Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite kečupą, majonezą ir garstyčias. Ingredientus dėkite palaipsniui, kaitaliodami juos, kad proporcijos būtų tinkamos ir padažas nebūtų per aštrus.

Žingsnis 2

Greita šavarma su vištienos krūtinėlėmis ir kečupu Žingsnis 2
Išklokite pitą ant stalo, aptepkite ją padažu, išdėliokite vištienos krūtinėlės gabalėlius. Toliau sudėkite daržoves ir morkas. Suvyniokite pitą ir kepkite ant sausos keptuvės po 3 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šavarma, padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, islandija, pietūs, vakarienė, užkandis, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos