Publikavimo data: 2024-10-14
Greita šavarma su vištienos krūtinėlėmis ir kečupu
Šavarma - tai patiekalas, kilęs iš Damasko miesto, kur daugiau nei prieš tūkstantį metų žmonės pirmą kartą suprato, kad kepta mėsa maišoma su daržovėmis ir vyniojama į duonos plokštainį. Šiandien šis patiekalas šiek tiek patobulintas, todėl naudojami ne tešlos plokštainiai, o lavašas.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite kečupą, majonezą ir garstyčias. Ingredientus dėkite palaipsniui, kaitaliodami juos, kad proporcijos būtų tinkamos ir padažas nebūtų per aštrus.
Žingsnis 2
Išklokite pitą ant stalo, aptepkite ją padažu, išdėliokite vištienos krūtinėlės gabalėlius. Toliau sudėkite daržoves ir morkas. Suvyniokite pitą ir kepkite ant sausos keptuvės po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos