Greitas bulguro garnyras pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Greitas bulguro garnyras

Greitas garnyras prie mėsos gali būti gaminamas iš bulguro. Tai gintaro spalvos grūdai, gaminami iš kviečių grūdų, populiarūs Artimuosiuose Rytuose, Vidurinėje Azijoje ir Indijoje. Bulguras nuo kitų grūdų skiriasi tuo, kad yra perdirbamas. Jis verdamas garuose, džiovinamas ir smulkinamas. Šis būdas leidžia išsaugoti daugumą naudingų medžiagų ir sutrumpinti virimo laiką. Prieš verdant kruopas tereikia nuplauti. Norėdami pasigaminti lengvo riešutų skonio garnyrą, prieš kepdami bulgurą su daržovėmis pakepinkite aliejuje.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
99 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Greitas bulguro garnyras Žingsnis 1
Pasirūpinkite daržovėmis. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi sudėkite morkas ir svogūnus. Maišydami pakepinkite 1 minutę. Supilkite paprikas ir žaliuosius žirnelius. Išmaišykite ir toliau kepkite 2 minutes. Sudėkite česnaką ir kepkite 3 minutes.

Žingsnis 2

Greitas bulguro garnyras Žingsnis 2
Paruoškite greitą bulguro garnyrą. Į keptuvėje esančias daržoves suberkite bulgurą ir išmaišykite. Supilkite karštą vandenį ir užvirinkite. Švelniai išmaišykite. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Uždenkite ir virkite 15-20 minučių, kol bulguras išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, grūdų patiekalai, kvietiniai patiekalai, bulguro patiekalai, bulguro garnyrai, bulguro garnyrai, bulguro garnyrai, receptų knyga

Kategorijos