Publikavimo data: 2025-08-16
Greitas bulguro ruošimas multicooker keptuvėje
Bulgur - tai iš virtų, džiovintų ir susmulkintų kviečių pagaminti grūdai. Produktas turi didelę energinę vertę: 342 kcal 100 g, todėl ilgai suteikia sotumo jausmą. Kviečių kruopose gausu įvairių vitaminų ir mikroelementų, kurie išsaugomi termiškai apdorojant. Bulgurai daugiaryžyje yra paprastas patiekalas, kurį nesunkiai paruoš net pradedanti šeimininkė. Šį sveiką garnyrą galite papildyti grybais ir paprikomis.
Žingsnis 1
Apkepkite bulgurą ir daržoves. Nustatykite daugiafunkcinės keptuvės režimą "kepti". Į dubenį su augaliniu aliejumi sudėkite bulgurą ir kepkite 7 minutes. Papriką supjaustykite plonais griežinėliais. Tada į bulgurą sudėkite daržoves ir grybus.
Žingsnis 2
Bulgurą virkite, kol suminkštės. Įberkite druskos, plovo prieskonių ir vandens. Išmaišykite ir 20-25 min. įjunkite troškinimo režimą.
Kategorijos