Publikavimo data: 2025-08-20
Greitas ir skanus grybų pyragas
Mama pasidalijo šiuo receptu ir aš nusprendžiau pagaminti šį pyragą, nes šeimoje visi mėgsta grybus, ypač mano sūnus. Beje, gaminau jį pirmą kartą ir būtinai įtrauksiu šį receptą į savo receptų knygą.
Žingsnis 1
Pievagrybius ir svogūnus apkepkite šiek tiek augalinio aliejaus, kol jie taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Iškočiokite tešlą, padarykite nedidelius šonus, išdėliokite grybų ir svogūnų įdarą.
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite vidutine tarka ir pabarstykite ant viršaus.
Žingsnis 4
Šonus aptepkite plaktu kiaušiniu.
Žingsnis 5
Kepkite 180 °C temperatūroje 15 minučių, kol iškeps.
Kategorijos