Publikavimo data: 2024-06-24
Greitas jautienos šaltibarščių receptas
Cholodetsas sugeria visas naudingąsias mėsos, iš kurios jis buvo paruoštas, savybes. Kolagenas yra svarbus naudingas šaltibarščių komponentas. Jis padeda išlaikyti odą stangrią ir lygina raukšles. Su amžiumi kolageno kiekis organizme mažėja, todėl svarbu kolageno gauti su maistu. Klasikinio šaltibarščių gaminimas užima daug laiko. Tačiau jei pasinaudosite greito šaltibarščių receptu, paruoštu patiekalu galėsite mėgautis per tris valandas.
Žingsnis 1
Išvirkite mėsą. Į didelį puodą supilkite alyvuogių aliejų, tada sudėkite daržoves ir mėsą. Maišydami kepkite 4-5 minutes. Suberkite pipirų grūdelius ir lauro lapą. Užpilkite karštu vandeniu, uždenkite dangčiu ir, įjungę didžiausią kaitrą, užvirkite. Sumažinkite ugnį ir virkite 1,5 valandos. Jei reikia, nugriebkite putas.
Žingsnis 2
Paruoškite sultinį, mėsą ir morkas. Išimkite mėsą ir morkas. Du kartus perkoškite sultinį, naudodami smulkų sietelį ir marlę. Į sultinį įmaišykite želatiną. Gerai išmaišykite. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Morkas supjaustykite pusžiedžiais. Mėsą supjaustykite skaidulomis ir smulkiai sukapokite.
Žingsnis 3
Baigti gaminti. Į formą sudėkite morkas ir mėsą, užpilkite sultiniu. Dėkite į šaldytuvą, kad bent 2 valandas sustingtų.
Kategorijos