Publikavimo data: 2024-06-15
Greitas julienas su vištienos krūtinėle ir grybais
Vištienos krūtinėlėje yra cholino ir ypač svarbių vitaminų B, B9 ir B12, kurie būtini nėštumo ir žindymo laikotarpiu, nes užtikrina normalų vaisiaus vystymąsi. Vitaminai A, C, H ir PP reguliuoja antinksčių veiklą ir dalyvauja kepenų valyme. Pagrindinė grybų dalis yra vanduo. Likusi dalis - maistingi baltymai, rūgštys, vitaminai ir mineralai. Grybuose taip pat gausu B, E, D grupės vitaminų.
Žingsnis 1
Paruoškite keptuvę, supilkite augalinį aliejų. Sudėkite filė ir kepkite 5 minutes. Sudėkite svogūną, išmaišykite ir kepkite dar 3 minutes.
Žingsnis 2
Į keptuvę suberkite grybus, išmaišykite ir kepkite 5 minutes. Supilkite grietinėlę, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite druska. Išmaišykite ir troškinkite 5 minutes. Ant viršaus pabarstykite sūrio, uždenkite ir troškinkite 10 minučių.
Kategorijos