Greitas julienas su vištienos krūtinėle ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Greitas julienas su vištienos krūtinėle ir grybais

Vištienos krūtinėlėje yra cholino ir ypač svarbių vitaminų B, B9 ir B12, kurie būtini nėštumo ir žindymo laikotarpiu, nes užtikrina normalų vaisiaus vystymąsi. Vitaminai A, C, H ir PP reguliuoja antinksčių veiklą ir dalyvauja kepenų valyme. Pagrindinė grybų dalis yra vanduo. Likusi dalis - maistingi baltymai, rūgštys, vitaminai ir mineralai. Grybuose taip pat gausu B, E, D grupės vitaminų.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (38 bal.)

Žingsnis 1

Greitas julienas su vištienos krūtinėle ir grybais Žingsnis 1
Paruoškite keptuvę, supilkite augalinį aliejų. Sudėkite filė ir kepkite 5 minutes. Sudėkite svogūną, išmaišykite ir kepkite dar 3 minutes.

Žingsnis 2

Greitas julienas su vištienos krūtinėle ir grybais Žingsnis 2
Į keptuvę suberkite grybus, išmaišykite ir kepkite 5 minutes. Supilkite grietinėlę, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite druska. Išmaišykite ir troškinkite 5 minutes. Ant viršaus pabarstykite sūrio, uždenkite ir troškinkite 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos