Publikavimo data: 2024-05-19
Greitas kalmarų užkandis su upėtakiu
Jei norite nustebinti visus susirinkusius neįprastu ir įdomiu patiekalu, kalmarai upėtakiuose tikrai tiks. Išskirtinė patiekalo išvaizda ir minimalios laiko sąnaudos tokiai kulinarinei prabangai paruošti - pavers šį užkandį vienu mėgstamiausių. Toks patiekalas galės numalšinti net išrankiausių gurmanų alkį. O originalus patiekalas nepaliks abejingų.
Žingsnis 1
Kalmarus virkite pasūdytame vandenyje ne ilgiau kaip 2 minutes. Tuomet nusunkite skysčio perteklių ir palikite mėsą atvėsti. Įsitikinkite, kad ji nepervirė. Kalmarų mėsą supjaustykite vidutinio storio žiedais.
Žingsnis 2
Iš žuvies išimkite kaulus ir supjaustykite ją griežinėliais. Paimkite kalmarų žiedą ir uždėkite žuvies gabalėlį.
Kategorijos