Publikavimo data: 2024-06-08
Greitas nuoširdžių koldūnų orkaitėje receptas
Koldūnai yra tradicinis rusų virtuvės patiekalas, juos galite formuoti patys arba nusipirkti jau paruoštų. Bet kokiu atveju, jei šaldiklyje turite pelmėnų atsargų, jums garantuotas sotus ir skanus, o svarbiausia - greitas valgis. O jei norite išbandyti koldūnus nauju būdu, iškepkite juos orkaitėje.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą: grietinę sumaišykite su pomidorų pasta, pagal skonį pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais ir išmaišykite iki vientisos masės. Tada supilkite 100 ml šalto vandens ir maišykite, kol grietinė ir pomidorų pasta visiškai ištirps ir neliks gumuliukų.
Žingsnis 2
Kepimo formą išklokite folija, patepkite saulėgrąžų aliejumi ir tolygiai paskirstykite koldūnus. Supilkite ant jų padažą ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 20-25 minutėms, kol koldūnai iškeps. Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir, kai koldūnai bus paruošti, pabarstykite juo patiekalą. Tada vėl dėkite į orkaitę, kad sūris išsilydytų.
Kategorijos