Greitas nuoširdžių koldūnų orkaitėje receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Greitas nuoširdžių koldūnų orkaitėje receptas

Koldūnai yra tradicinis rusų virtuvės patiekalas, juos galite formuoti patys arba nusipirkti jau paruoštų. Bet kokiu atveju, jei šaldiklyje turite pelmėnų atsargų, jums garantuotas sotus ir skanus, o svarbiausia - greitas valgis. O jei norite išbandyti koldūnus nauju būdu, iškepkite juos orkaitėje.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
242 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Greitas nuoširdžių koldūnų orkaitėje receptas Žingsnis 1
Paruoškite įdarą: grietinę sumaišykite su pomidorų pasta, pagal skonį pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais ir išmaišykite iki vientisos masės. Tada supilkite 100 ml šalto vandens ir maišykite, kol grietinė ir pomidorų pasta visiškai ištirps ir neliks gumuliukų.

Žingsnis 2

Greitas nuoširdžių koldūnų orkaitėje receptas Žingsnis 2
Kepimo formą išklokite folija, patepkite saulėgrąžų aliejumi ir tolygiai paskirstykite koldūnus. Supilkite ant jų padažą ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 20-25 minutėms, kol koldūnai iškeps. Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir, kai koldūnai bus paruošti, pabarstykite juo patiekalą. Tada vėl dėkite į orkaitę, kad sūris išsilydytų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos