Publikavimo data: 2024-06-15
Greitas onigiri su avokadais
Norint pajusti Japonijos atmosferą ir paragauti jos skonių, nebūtina pirkti lėktuvo bilietų. Galite tiesiog pasigaminti tradicinių šios šalies patiekalų. Vienas iš jų - onigiri. Tai rutuliuko ar trikampio formos ryžiai su įvairiais įdarais. Kartais onigiri taip pat vyniojami į nori jūros dumblių lapus, omletą, salotų lapus arba kumpį. Šį patiekalą gali pasigaminti kiekvienas ir tam nebūtina skirti daug laiko. Padės mūsų greitas onigiri receptas.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite vieną nori lapą ir sumaišykite jį su ryžiais bei sezamo sėklomis. Pagal skonį pagardinkite druska.
Žingsnis 2
Paruoškite avokadą. Nulupkite odelę, perpjaukite vaisių išilgai ir perpjaukite per pusę. Tada peiliu arba šaukštu išimkite kauliuką ir išskobkite minkštimą. Jį sutrinkite šakute, kol taps košelė. Iš ryžių suformuokite rutuliukus, o tada tortilijas su avokadų įdaru viduryje. Įdarą uždenkite antrąja plokštainiu ir suformuokite trikampio formos onigiri, apvyniodami juos likusiu nori lakštu.
Žingsnis 3
Patiekite onigiri su avokadais, sojų padažu ir lazdelėmis.
Kategorijos