Publikavimo data: 2024-06-11
Greitas pitos pyragas su pomidorais ir kumpiu
Šio patiekalo receptas labai paprastas, nes nereikia minkyti tešlos, t. y. užtenka naudoti pitos duoną, kurią galima nusipirkti bet kuriame prekybos centre. Pyragas gaunasi ypač skanus, jei naudojate sūrinę pitą. Įdarui siūlome rinktis tokį švelnų ir sveiką derinį kaip daržovės, sūris ir kumpis.
Žingsnis 1
Sudėkite pitą į kepimo indą taip, kad kraštai iš abiejų pusių kabotų žemyn. Dugną patepkite majonezu.
Žingsnis 2
Antrąjį pitos lakštą dėkite skersai taip, kad kraštai iš kitų dviejų pusių kabotų žemyn tokiu pačiu būdu. Apatinę dalį patepkite kečupu.
Žingsnis 3
Dabar išdėliokite įdarą: kumpį, svogūnus ir agurkus. Šiek tiek aptepkite majonezu ir pabarstykite sūriu. Įdarą atsargiai uždenkite pitos kraštais ir aptepkite majonezu.
Žingsnis 4
Tada sudėkite pomidorus, žoleles, šiek tiek majonezo ir vėl pabarstykite sūriu. Įdarą uždenkite pita, o jei kraštai išsikiša, atsargiai juos užlenkite. Apšlakstykite majonezu ir pabarstykite sūriu. Kepkite 25-30 minučių.
Kategorijos