Publikavimo data: 2025-08-18
Greitas plovas su korėjietiškomis morkomis daugiafunkcinėje keptuvėje
Plovas yra labai senas patiekalas, kurio istorija prasidėjo Artimuosiuose Rytuose III a. pr. m. e. Yra patarlė, kuri sako, kad plovo rūšių yra daugiau nei miestų musulmonų pasaulyje. Receptas, kurį sudaro ryžiai, mėsa, daržovės ir prieskoniai, laikomas tradiciniu. Šiandien nukrypsime nuo tradicijos ir daugiafunkcinėje keptuvėje pagaminsime lengvą plovo versiją su korėjietiškomis morkomis.
Žingsnis 1
Sudėkite ryžius, griežinėliais supjaustytus šonkauliukus ir korėjietiškas morkas į multicookerio dubenį. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Užpilkite ryžius dviem-trimis centimetrais aukščiau vandens ir gerai išmaišykite. Įjunkite daugiafunkcinę keptuvę plovui gaminti tinkamu režimu.
Kategorijos