Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Nulupkite svogūnus ir morkas, jei reikia, įdėkite česnako.
Žingsnis 3
Vištienos krūtinėlę apkepkite augaliniame aliejuje.
Žingsnis 4
Kol krūtinėlė kepa, supilkite ryžius į dubenį.
Žingsnis 5
Ryžius kelis kartus nuplaukite šaltame vandenyje, kad vanduo būtų skaidrus.
Žingsnis 6
Maišydami kepkite krūtinėlę, kad apskrustų iš visų pusių.
Žingsnis 7
Sudėkite šiaudeliais supjaustytus svogūnus ir morkas.
Žingsnis 8
Pipirai, druska, išmaišykite.
Žingsnis 9
Sudėkite prieskonius.
Žingsnis 10
Ant viršaus sudėkite ryžius, nemaišydami.
Žingsnis 11
Nemaišydami supilkite karštą vandenį taip, kad ryžiai atsidurtų vandenyje.
Žingsnis 12
Dėl spalvos įberkite ciberžolės.
Žingsnis 13
Pastatykite ant silpnos ugnies ir uždenkite dangčiu.
Žingsnis 14
Periodiškai nuimkite dangtį ir patikrinkite, ar vanduo užvirė, jei jo nepakanka, įpilkite daugiau ir vėl uždenkite dangčiu.
Žingsnis 15
Kai ryžiai išvirs, padarykite duobutes, neuždenkite dangčiu ir palaukite, kol išvirs likęs vanduo.