Publikavimo data: 2024-06-08
Greitas ramen receptas
"Ramen" yra labai skani ir aromatinga azijietiška sriuba, kurią galima paruošti įvairiais būdais. Norint greitai ir lengvai namuose paruošti tikrą ramen, verta pasinaudoti šiuo receptu. Patiekalui gaminti naudojami tik turimi produktai, kurie įkūnija originalaus rameno skonį. Sultinys gaminamas iš vištienos mėsos ir sūdytų ančiuvių (jų galite nusipirkti prekybos centruose pagal svorį).
Žingsnis 1
Paruoškite sultinį ir mėsą. Vištienos filė sudėkite į didelį dubenį. Visiškai užpilkite vandeniu. Užvirinkite. Virkite uždengę dangčiu ant vidutinės ugnies apie 20 minučių. Paruoštą sultinį perkoškite.
Žingsnis 2
Paruoškite žuvies sultinį. Sūdytus ančiuvius užpilkite 700 ml vandens. Užvirinkite. Virkite 5 minutes ant vidutinės ugnies. Palikite 10 minučių pastovėti, perkoškite sultinį per sūrmaišį arba smulkų sietelį. Sumaišykite su vištienos sultiniu.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Sumaišykite vandenį, sojų padažą, imbierą, cukrų ir česnaką. Supilkite mišinį į sultinį.
Žingsnis 4
Paruoškite makaronus. Užpilkite greito paruošimo makaronus verdančiu vandeniu ir palaikykite 3-4 minutes. Nusunkite vandenį. Sudėkite makaronus į lėkštes, tada mėsą, krabų lazdeles, užpilkite karštu sultiniu.
Kategorijos