Publikavimo data: 2025-08-18
Greitas sausainis
Tai pats paprasčiausias sausainių receptas, su kuriuo man kada nors teko susidurti. Mažiausiai ingredientų, mažiausiai laiko, bet didžiausias malonumas. Sausainiai yra subalansuoto saldaus skonio, o jų tekstūra - erdvi. Tai puikus pagrindas tortui, sausainiams ar bet kokiam desertui, į kurio sudėtį įeina biskvitas.
Žingsnis 1
Kiaušinius su cukrumi plakite iki lengvų putų.
Žingsnis 2
Tada supilkite sutirštintą pieną ir grietinę, dar kartą gerai išplakite.
Žingsnis 3
Persijokite miltus ir palaipsniui įmaišykite juos į tešlą, nuolat maišydami, kad nesusidarytų gumuliukų.
Žingsnis 4
Supilkite tešlą ant pergamentu išklotos formos dugno ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30 minučių. Aš tešlą mieliau daliju į tris dalis, kad galėtumėte toliau surinkti pyragą. Tokiu atveju kiekvieno pyrago kepimo laiką sutrumpinkite iki 20 minučių.
Kategorijos