Publikavimo data: 2024-05-15
Greitas sluoksniuotos tešlos ritinys su šokoladu ir riešutais
Žingsnis 1
Ant lengvai iškočiotos tešlos tolygiai centre sudėkite šokolado plyteles. Tada įpjaukite tešlos kampus, kad susidarytų kryžius su šokolado viduriu.
Žingsnis 2
Šonuose padarykite maždaug 2 cm pločio juosteles. Geriau jas daryti įstrižai, nuo šokolado iki pyrago krašto.Viršų apibarstykite riešutais.
Žingsnis 3
Viršutinį ir apatinį tešlos kraštus apvyniokite ant šokolado ir riešutų, o šonus užlenkite į smaigalį, vieną juostelę užlenkdami ant kitos, kad konstrukcija nesusidarytų.
Žingsnis 4
Įmuškite kiaušinį ir aptepkite juo vyniotinio viršų. Desertas beveik paruoštas. Dėkite jį į 170 ℃ įkaitintą orkaitę 20-25 minutėms, kol paruduos.
Kategorijos