Greitas tagliatelle su šonine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Greitas tagliatelle su šonine

Tagliatelle yra klasikinė aukštosios Italijos virtuvės makaronų rūšis. Ši sudėtinga makaronų rūšis pirmą kartą buvo išvirta Italijos Bolonijos mieste. Juos virėjas sukūrė Bolonijos valdovo sūnaus vestuvių proga, o įkvėpimo sėmėsi iš gražių garbanotų nuotakos plaukų. Tradiciškai tagliatelle patiekiami su Bolonijos padažu. Tačiau šiandien išbandysime makaronų derinį su kepta šonine.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
411 kcal.
Baltymai
23 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.02/5 (41 bal.)

Žingsnis 1

Greitas tagliatelle su šonine Žingsnis 1
Šoninę supjaustykite plonais griežinėliais. Ant kaitlentės pastatykite keptuvę be aliejaus, kad įkaistų. Sudėkite šoninę ir kepkite, kol iškeps.

Žingsnis 2

Greitas tagliatelle su šonine Žingsnis 2
Supilkite į puodą. Uždekite ant ugnies, įberkite druskos. Palaukite, kol užvirs, tada sudėkite tagliatelle. Įsitikinkite, kad makaronai visiškai apsemti vandeniu. Virkite 5-7 minutes. Iš tagliatelle nukoškite vandenį per sietelį.

Žingsnis 3

Greitas tagliatelle su šonine Žingsnis 3
Į keptuvėje esančią šoninę sudėkite išvirtus tagliatelle. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų pipirų. Kruopščiai išmaišykite. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Apibarstykite makaronus sūriu. Uždenkite dangčiu ir palaukite porą minučių, kol sūris šiek tiek išsilydys.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos