Publikavimo data: 2025-08-18
Greitas tingus įdarytas kopūstas
Labai skanus patiekalas, tačiau, skirtingai nei klasikiniai kopūstai, jis išverda greičiau.
Žingsnis 1
Ryžius išvirkite. Aš tai darau mikrobangų krosnelėje.
Žingsnis 2
Supjaustykite svogūnus ir morkas. Apkepkite saulėgrąžų aliejuje. Sudėkite smulkiai supjaustytus kopūstus ir pakepinkite kartu.
Žingsnis 3
Sudėkite kepsnį į maltą mėsą.
Žingsnis 4
Į tą pačią vietą suberkite ryžius.
Žingsnis 5
Maltą mėsą gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 6
Dėkite į keptuvę ir kepkite.
Žingsnis 7
Jo nereikia virti, tik lengvai apkepti.
Žingsnis 8
Sudėkite į kepimo formą.
Žingsnis 9
Sumaišykite grietinę, pomidorų pastą ir vandenį. Padažą supilkite ant įdarytų kopūstų. Dėkite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 20 minučių.
Kategorijos