Publikavimo data: 2025-08-17
Greitas torto kremas su maskarpone ir baltuoju šokoladu
Šis receptas pravers, jei jums skubiai reikia kremo, o neturite laiko paruošti ganache ir stabilizuoti jį šaldytuve. Nurodyto kremo kiekio užtenka 16 cm skersmens tortui arba 1 numerio tortui ar širdelei užpildyti.
Žingsnis 1
Sutrinkite maskarponę su milteliniu cukrumi iki vientisos masės, kad sūris taptų šiek tiek minkštesnis ir būtų lengviau įmaišyti šokolado mišinį.
Žingsnis 2
Šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje. Į ištirpintą šokoladą palaipsniui supilkite šaltą grietinėlę. Iš pradžių po šaukštelį, gerai išmaišykite, tada dar ir dar. Taip šokolado temperatūra palaipsniui mažinama ir jis nesukietėja nuo staigaus temperatūros pokyčio. Kai šokoladas atvės, galima supilti likusią grietinėlę ir gerai išmaišyti.
Žingsnis 3
Sumaišykite maskarponės, šokolado ir grietinėlės mišinį mikseriu, gerai išplakdami visus gumulėlius.
Kategorijos