Greitas vištienos cholodets pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Greitas vištienos cholodets

Puikus greitojo šalčio užrakto variantas. Jis būna sotus ir labai skanus.
Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
175 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.68/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Greitas vištienos cholodets Žingsnis 1
Nupjaukite visos vištos blauzdas ir šlauneles. Nuo krūtinėlės nuimkite filė. Likusią skeleto dalį su sparnais nusiųskite į puodą. Prie vištienos pridėkite raudonėlio pipirų, svogūnų, morkų, lauro lapų ir porą česnako skiltelių tiesiai į žievę. Pagal skonį pasūdykite. Užpilkite šaltu vandeniu ir uždėkite ant viryklės. Iš pradžių galite pastatyti ant didelės ugnies, bet prieš užvirdami sumažinkite ugnį iki mažos. Virkite ant mažos ugnies, kad sultinys būtų skaidrus, kol vištiena bus paruošta, periodiškai nuimkite putas.

Žingsnis 2

Greitas vištienos cholodets Žingsnis 2
Iš sultinio išimkite visą vištieną. Nulupkite mėsą nuo kaulų, sudėkite ją į indus, įdėkite porą griežinėlių virtų morkų.

Žingsnis 3

Greitas vištienos cholodets Žingsnis 3
Sultinį perkoškite per sietelį. Į karštą sultinį įpilkite želatinos. 8 g į 500 ml. Maišykite, kol visiškai ištirps, ir užpilkite ant mėsos. Atvėsinkite ant stalo iki kambario temperatūros. Dėkite į šaldytuvą, kol visiškai sustings.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, įspūdingas receptas, klasika, per 30 minučių, sala, morkų sezonas, česnakų sezonas, cholodetai, naujametiniai užkandžiai, be įprastų alergenų, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai, jautienos cholodetai, kiaulienos cholodetai

Kategorijos