Publikavimo data: 2024-05-20
Saldūs gnocchi su varške
Gnocchi iškilmingai užima ne paskutinę vietą bet kurioje virtuvėje. Patiekalui paruošti nereikia daug laiko, o padažas gali būti bet koks, priklausomai nuo to, ką labiau mėgstate. Jums bus įdomu sužinoti, kad gnocchi turi gana gilias itališkas šaknis, tačiau pačiuose pirmuosiuose gnocchi receptuose buvo naudojamos bulvės ir juoda duona. Tačiau šiandien gnocchi ne tik verdami, bet ir kepami.
Žingsnis 1
Sumaišykite varškę, kiaušinį, cukrų, manų kruopas, miltus, 1 apelsino žievelę ir trumpam padėkite į šaldytuvą, kad tešla sugertų visus ingredientus. Tada stalą pabarstykite miltais, atplėškite tešlos gabalėlius ir šakute padarykite charakteringas linijas.
Žingsnis 2
Virkite gnocchi verdančiame vandenyje, kol jie išplauks. Tada ištraukite juos iš vandens, perkelkite į atskirą dubenį ir, jei reikia, nusausinkite vandens perteklių. Mėlynių padažą paruoškite mikseriu sutrindami mėlynes su cukrumi. Tada dalį padažo supilkite į atskirą dubenį ir sudėkite gnocchi. Papuoškite mėtos šakele.
Kategorijos