Publikavimo data: 2024-10-21
Greiti ir sultingi grybai su česnakais
Šampinjonai yra vieni iš labiausiai paplitusių grybų visose pasaulio šalyse. Juose yra baltymų, angliavandenių, mineralinių medžiagų ir vitaminų. Vartojant grybus mažėja cholesterolio kiekis kraujyje. Šie grybai kepami, verdami, iš jų gaminami pyragų įdarai, įdaromi, marinuojami ir sūdomi. Bet koks patiekalas su grybais įgauna malonų aromatą ir pikantišką skonį.
Žingsnis 1
Grybus kruopščiai nuplaukite ir nuvalykite. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, jei norite, augalinį aliejų galite pakeisti sviestu.
Žingsnis 2
Grybus kepkite apie 7-10 minučių. Tada įberkite česnakų, druskos ir pipirų pagal poreikį. Išmaišykite ir palikite ant ugnies dar 1-2 minutes.
Kategorijos