Greiti ir sultingi grybai su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-21

Greiti ir sultingi grybai su česnakais

Šampinjonai yra vieni iš labiausiai paplitusių grybų visose pasaulio šalyse. Juose yra baltymų, angliavandenių, mineralinių medžiagų ir vitaminų. Vartojant grybus mažėja cholesterolio kiekis kraujyje. Šie grybai kepami, verdami, iš jų gaminami pyragų įdarai, įdaromi, marinuojami ir sūdomi. Bet koks patiekalas su grybais įgauna malonų aromatą ir pikantišką skonį.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.13/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Greiti ir sultingi grybai su česnakais Žingsnis 1
Grybus kruopščiai nuplaukite ir nuvalykite. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, jei norite, augalinį aliejų galite pakeisti sviestu.

Žingsnis 2

Greiti ir sultingi grybai su česnakais Žingsnis 2
Grybus kepkite apie 7-10 minučių. Tada įberkite česnakų, druskos ir pipirų pagal poreikį. Išmaišykite ir palikite ant ugnies dar 1-2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos