Publikavimo data: 2024-06-08
Greiti koldūnai su grybais
Koldūnai yra vienas garsiausių patiekalų pasaulyje, kuris įvairiose pasaulio šalyse turi daugybę antrininkų skirtingais pavadinimais. Mūsų receptas skirtas lengvai pagaminamo ir sveiko maisto mėgėjams. Jų ypatingo skonio paslaptis slypi kepintų koldūnų ypatingo skonio derinyje su aštriu grybų padažu - harmoningame tekstūrų ir skonių derinyje. Receptas nesudėtingas, jį lengvai įveiksite iš pirmo karto.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę ant ugnies, supilkite augalinį aliejų, sudėkite koldūnus. Atkreipkite dėmesį, kad jų nereikia atitirpinti. Kepkite koldūnus ant vidutinės ugnies, kol jie visiškai įkais. Kepimo pabaigoje jie turi pasidengti rausva plutele. Periodiškai švelniai pamaišykite medine mentele, kad jie tolygiai iškeptų.
Žingsnis 2
Įpilkite stiklinę karšto vandens, įberkite druskos, greitai uždenkite keptuvę dangčiu ir 2 minutes troškinkite koldūnus skystyje. Atskirai į sausą įkaitintą keptuvę sudėkite paruoštus grybus, troškinkite juos ant vidutinės ugnies, kol išgaruos visos grybų sultys. Įpilkite šiek tiek saulėgrąžų aliejaus ir įmeskite svogūną. Kepkite grybus kartu su svogūnais 3 minutes, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 3
Vienoje iš keptuvių sumaišykite grybus, svogūnus ir koldūnus. Minutę pakepinkite juos kartu, tada supilkite grietinę, išmaišykite ir užvirinkite. Paragaukite ir, jei reikia, įberkite druskos ir pipirų. Kelias minutes pavirkite po dangčiu. Nukelkite nuo ugnies ir palikite pastovėti dešimt minučių. Ant viršaus pabarstykite susmulkintomis žolelėmis.
Kategorijos