Greiti koldūnai su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Greiti koldūnai su sūriu

Koldūnai yra labai populiarus patiekalas. Koldūnai - tai tešla su mėsa, kuri verdama puode arba kepama keptuvėje. Virti koldūnai su smulkiai tarkuotu sūriu pasižymi neįtikėtinu skoniu ir ryškiu aromatu.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
263 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Greiti koldūnai su sūriu Žingsnis 1
Užvirinkite vandenį ir sudėkite į jį koldūnus. Palaukite, kol koldūnai išvirs, ir nusausinkite juos sietelyje. Išvirusius koldūnus užpilkite ištirpintu sviestu. Sūrį sutarkuokite tarka ir pabarstykite ant viršaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, koldūnai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, koldūnai su jautiena, vakarienė su jautiena, koldūnai su kiauliena

Kategorijos