Publikavimo data: 2025-08-17
Greiti koldūnai visai šeimai
Mes su mama nuolat kartu gaminame koldūnus. Žinau, kad ši tradicija gyvuoja daugelyje šeimų. Taip iš kartos į kartą perduodamos šeimos receptų paslaptys.
Žingsnis 1
Miltus supilkite į didelį dubenį ir suberkite druską.
Žingsnis 2
Supilkite saulėgrąžų aliejų į vandenį
Žingsnis 3
Visą šį skystį supilkite į miltus ir įmuškite 2 kiaušinius.
Žingsnis 4
Viską greitai sumaišykite iki vientisos masės
Žingsnis 5
Įdėkite tešlą į maišelį šiltoje vietoje
Žingsnis 6
Sumaišykite 2 rūšių maltą mėsą, įberkite pipirų ir druskos.
Žingsnis 7
Susmulkinkite svogūną ir sudėkite į maltą mėsą, išmaišykite.
Žingsnis 8
Tešlą iškočiokite į nedidelius apskritimus, pridėkite šaliką.
Žingsnis 9
Pasigaminkite koldūnų.
Žingsnis 10
Išdėliokite juos ant lentos ir užšaldykite, kad galėtumėte laikyti, arba iš karto išvirkite pasūdytame vandenyje.
Kategorijos