Publikavimo data: 2024-06-17
Greiti makaronai su malta mėsa
Makaronų mėgėjams patiks šie ryškūs, sotūs ir apetitą žadinantys makaronai su malta mėsa orkaitėje. Šis patiekalas labai populiarus Europos ir Rusijos virtuvėje. Pas mus jis atkeliavo labai seniai, tačiau mažai kas jį žino.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite nuluptą svogūną. Nulupkite morkas ir sutarkuokite jas smulkia tarka. Sudėkite svogūnus į keptuvę ir pakepinkite, prie svogūnų pridėkite morkas. Į keptuvę supilkite pomidorų pastą ir maltą mėsą. Troškinkite 10 minučių uždengę dangčiu. Ant formos dugno sudėkite makaronus, tada kepsnius ir maltą mėsą. Viršų apibarstykite tarkuotu sūriu ir supilkite pieną. Kepkite lazaniją iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.
Kategorijos