Greiti makaronai su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-17

Greiti makaronai su malta mėsa

Makaronų mėgėjams patiks šie ryškūs, sotūs ir apetitą žadinantys makaronai su malta mėsa orkaitėje. Šis patiekalas labai populiarus Europos ir Rusijos virtuvėje. Pas mus jis atkeliavo labai seniai, tačiau mažai kas jį žino.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Greiti makaronai su malta mėsa Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite nuluptą svogūną. Nulupkite morkas ir sutarkuokite jas smulkia tarka. Sudėkite svogūnus į keptuvę ir pakepinkite, prie svogūnų pridėkite morkas. Į keptuvę supilkite pomidorų pastą ir maltą mėsą. Troškinkite 10 minučių uždengę dangčiu. Ant formos dugno sudėkite makaronus, tada kepsnius ir maltą mėsą. Viršų apibarstykite tarkuotu sūriu ir supilkite pieną. Kepkite lazaniją iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos