Publikavimo data: 2025-08-18
Greiti naminiai koldūnai
Labai paprastas ir greitas naminių koldūnų receptas.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir supjaustykite nedideliais kvadratėliais.
Žingsnis 2
Druska ir pipirai.
Žingsnis 3
Į svogūnus sudėkite maltą mėsą.
Žingsnis 4
Maišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Tešlą iškočiokite apskritimais (galite nusipirkti jau paruoštų plokštainiams skirtų koldūnų).
Žingsnis 6
Į kiekvieno apskritimo vidurį įdėkite maltos mėsos įdaro.
Žingsnis 7
Tešlą gerai sutvirtinkite.
Žingsnis 8
Dėkite koldūnus į verdantį vandenį ir virkite 10-15 minučių, kol jie išplauks. Patiekalas paruoštas! Gero apetito.
Kategorijos