Publikavimo data: 2025-08-17
Greiti pietūs su žirneliais ir malta mėsa
Žirnių košėje yra daug baltymų, vitaminų ir mineralų, ji skatina raumenų augimą, šalina radionuklidus, naudinga sergantiesiems mažakraujyste ir kitomis širdies ir kraujagyslių ligomis.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite iš anksto nuvalytą svogūną, maltą mėsą pasūdykite ir žirnius nuplaukite keliuose vandenyse. Iš maltos mėsos suformuokite plokščius kotletukus.
Žingsnis 2
Tuo pačiu metu pradėkite gaminti maistą: išvirkite žirnelius, įkaitintame augaliniame aliejuje apkepkite bittochki, atskirai pakepinkite svogūnus.
Žingsnis 3
Kai tešla baigs kepti, svogūnai jau turėtų būti parudavę. Įpilkite šaukštą pomidorų pastos, stiklinę vandens ir troškinkite dar 10 minučių, tada suberkite persijotus miltus, išmaišykite, įberkite druskos, pavirkite 5-7 minutes ir padažas paruoštas.
Žingsnis 4
Žirnelius 10 minučių pamirkykite padaže ir pabarstykite džiovintais žalumynais. Kai žirniai išvirs ir išvirs visas vanduo, įberkite druskos ir sviesto.
Kategorijos