Greiti pietūs su žirneliais ir malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Greiti pietūs su žirneliais ir malta mėsa

Žirnių košėje yra daug baltymų, vitaminų ir mineralų, ji skatina raumenų augimą, šalina radionuklidus, naudinga sergantiesiems mažakraujyste ir kitomis širdies ir kraujagyslių ligomis.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
371 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Greiti pietūs su žirneliais ir malta mėsa Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite iš anksto nuvalytą svogūną, maltą mėsą pasūdykite ir žirnius nuplaukite keliuose vandenyse. Iš maltos mėsos suformuokite plokščius kotletukus.

Žingsnis 2

Greiti pietūs su žirneliais ir malta mėsa Žingsnis 2
Tuo pačiu metu pradėkite gaminti maistą: išvirkite žirnelius, įkaitintame augaliniame aliejuje apkepkite bittochki, atskirai pakepinkite svogūnus.

Žingsnis 3

Greiti pietūs su žirneliais ir malta mėsa Žingsnis 3
Kai tešla baigs kepti, svogūnai jau turėtų būti parudavę. Įpilkite šaukštą pomidorų pastos, stiklinę vandens ir troškinkite dar 10 minučių, tada suberkite persijotus miltus, išmaišykite, įberkite druskos, pavirkite 5-7 minutes ir padažas paruoštas.

Žingsnis 4

Greiti pietūs su žirneliais ir malta mėsa Žingsnis 4
Žirnelius 10 minučių pamirkykite padaže ir pabarstykite džiovintais žalumynais. Kai žirniai išvirs ir išvirs visas vanduo, įberkite druskos ir sviesto.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, patiekalai su sojų padažu, receptų knyga

Kategorijos