Greiti ryžiai su kepenimis ir pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Greiti ryžiai su kepenimis ir pomidorais

Ryžiai yra vertingas produktas, būtinas daugeliui patiekalų gaminti. Jų dedama į sriubas, iš jų gaminama košė, jie naudojami kaip vyniotinių ir suktinukų įdaras. Azijos ir arabų šalių gyventojams šis produktas yra neatsiejama kasdienės mitybos dalis. Ryžiai su kepenėlėmis ir pomidorais yra greitas, skanus ir sotus patiekalas, kuris yra labai sveikas, nes jame yra daug žmogaus organizmui būtinų vitaminų A ir B grupės vitaminų.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Greiti ryžiai su kepenimis ir pomidorais Žingsnis 1
Kepkite kepenis. Kepenėles supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sumaišykite su garstyčiomis bei miltais, kad visi gabalėliai būtų apvolioti mišinyje. Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų. Į įkaitintą aliejų sudėkite kepenų gabalėlius ir kepkite minutę.

Žingsnis 2

Greiti ryžiai su kepenimis ir pomidorais Žingsnis 2
Į kepenis sudėkite supjaustytus pomidorus ir svogūnus, supilkite sojų padažą ir pagardinkite sausais prieskoniais. Viską kartu troškinkite 1 minutę, kad pomidorai išleistų sultis. Į keptuvę supilkite paruoštus ryžius ir gerai išmaišykite juos su kitais ingredientais. Uždenkite indą dangčiu, sumažinkite ugnį ir virkite apie 15 minučių. Baigiant virti, į patiekalą įberkite smulkiai supjaustytų žaliųjų svogūnų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos