Publikavimo data: 2024-06-08
Greiti ryžiai su kepenimis ir pomidorais
Ryžiai yra vertingas produktas, būtinas daugeliui patiekalų gaminti. Jų dedama į sriubas, iš jų gaminama košė, jie naudojami kaip vyniotinių ir suktinukų įdaras. Azijos ir arabų šalių gyventojams šis produktas yra neatsiejama kasdienės mitybos dalis. Ryžiai su kepenėlėmis ir pomidorais yra greitas, skanus ir sotus patiekalas, kuris yra labai sveikas, nes jame yra daug žmogaus organizmui būtinų vitaminų A ir B grupės vitaminų.
Žingsnis 1
Kepkite kepenis. Kepenėles supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sumaišykite su garstyčiomis bei miltais, kad visi gabalėliai būtų apvolioti mišinyje. Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų. Į įkaitintą aliejų sudėkite kepenų gabalėlius ir kepkite minutę.
Žingsnis 2
Į kepenis sudėkite supjaustytus pomidorus ir svogūnus, supilkite sojų padažą ir pagardinkite sausais prieskoniais. Viską kartu troškinkite 1 minutę, kad pomidorai išleistų sultis. Į keptuvę supilkite paruoštus ryžius ir gerai išmaišykite juos su kitais ingredientais. Uždenkite indą dangčiu, sumažinkite ugnį ir virkite apie 15 minučių. Baigiant virti, į patiekalą įberkite smulkiai supjaustytų žaliųjų svogūnų.
Kategorijos