Greiti spagečiai carbonara su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-15

Greiti spagečiai carbonara su malta mėsa

Populiarus itališkas patiekalas - spagečiai karbonara. Pagal šį receptą jis gaminamas su grietine, kuri suteikia kreminį poskonį ir švelnią tekstūrą. Dėl maltos mėsos patiekale gausu baltymų, o daržovės su prieskoniais suteikia sotumo ir skonio.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
222 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Greiti spagečiai carbonara su malta mėsa Žingsnis 1
Keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, apkepkite cukinijų griežinėlius po 3 minutes iš kiekvienos pusės. Dėkite cukinijas ant popieriniu rankšluosčiu išklotos lėkštės, kad nubėgtų aliejaus perteklius.

Žingsnis 2

Greiti spagečiai carbonara su malta mėsa Žingsnis 2
Tame pačiame aliejuje keptuvėje ant vidutinės ugnies kepkite faršą, kol iškeps, maždaug 15 minučių. Pasibaigus laikui, į maltą mėsą sudėkite paprikos gabalėlius ir suberkite smulkintą česnaką. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Greiti spagečiai carbonara su malta mėsa Žingsnis 3
Tada į mėsą įpilkite grietinės, išmaišykite ir troškinkite apie 5 minutes. Nusunkite vandenį nuo spagečių ir pridėkite makaronus prie mėsos garnyro. Troškinkite patiekalą dar 3 minutes ant silpnos ugnies. Patiekite spagečius lėkštėje su šviežiais agurkais, keptomis cukinijomis ir paprikomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos