Publikavimo data: 2024-10-15
                Greiti spagečiai carbonara su malta mėsa
                                
                    Populiarus itališkas patiekalas - spagečiai karbonara. Pagal šį receptą jis gaminamas su grietine, kuri suteikia kreminį poskonį ir švelnią tekstūrą. Dėl maltos mėsos patiekale gausu baltymų, o daržovės su prieskoniais suteikia sotumo ir skonio.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, apkepkite cukinijų griežinėlius po 3 minutes iš kiekvienos pusės. Dėkite cukinijas ant popieriniu rankšluosčiu išklotos lėkštės, kad nubėgtų aliejaus perteklius.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Tame pačiame aliejuje keptuvėje ant vidutinės ugnies kepkite faršą, kol iškeps, maždaug 15 minučių. Pasibaigus laikui, į maltą mėsą sudėkite paprikos gabalėlius ir suberkite smulkintą česnaką. Viską gerai išmaišykite.
                     
                                        
                        Žingsnis 3
                        
                        Tada į mėsą įpilkite grietinės, išmaišykite ir troškinkite apie 5 minutes. Nusunkite vandenį nuo spagečių ir pridėkite makaronus prie mėsos garnyro. Troškinkite patiekalą dar 3 minutes ant silpnos ugnies. Patiekite spagečius lėkštėje su šviežiais agurkais, keptomis cukinijomis ir paprikomis.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos