Publikavimo data: 2024-05-01
Greiti žiedinių kopūstų pyragėliai
Jei jūsų vaikai ir artimieji nemėgsta žiedinių kopūstų, šis patiekalas yra puikus būdas juos pamaitinti. Šis patiekalas taip pat yra puikus atradimas tiems, kurie laikosi dietos. Minkšti viduje, traškūs išorėje - šie kotletai yra labai skanūs ir sveiki, o pikantiškos sūrio natos šiam patiekalui suteikia nepakartojamą skonį.
Žingsnis 1
Nuplautus žiedinių kopūstų žiedynus suberkite į verdantį vandenį ir virkite ant silpnos ugnies 3-5 minutes. Išmeskite žiedinius kopūstus į sietelį ir leiskite jiems atvėsti.
Žingsnis 2
Kopūstus supjaustykite nedideliais gabalėliais, o svogūną ir papriką susmulkinkite iki maltos mėsos. Į dubenį sudėkite smulkintas daržoves, petražoles, įmuškite kiaušinį, suberkite džiūvėsėlius, tarkuotą sūrį, druską, pipirus ir viską išmaišykite.
Žingsnis 3
Suformuokite nedidelius ovalo formos paplotėlius, kiekvienam iš jų naudodami po 1 valgomąjį šaukštą mišinio.
Žingsnis 4
Įkaitintą keptuvę patepkite šlakeliu augalinio aliejaus ir sudėkite į ją žiedinių kopūstų paplotėlius. Kepkite ant vidutinės ugnies, apversdami iš keturių pusių, kol apskrus.
Kategorijos