Greiti žiedinių kopūstų pyragėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Greiti žiedinių kopūstų pyragėliai

Jei jūsų vaikai ir artimieji nemėgsta žiedinių kopūstų, šis patiekalas yra puikus būdas juos pamaitinti. Šis patiekalas taip pat yra puikus atradimas tiems, kurie laikosi dietos. Minkšti viduje, traškūs išorėje - šie kotletai yra labai skanūs ir sveiki, o pikantiškos sūrio natos šiam patiekalui suteikia nepakartojamą skonį.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
184 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Nuplautus žiedinių kopūstų žiedynus suberkite į verdantį vandenį ir virkite ant silpnos ugnies 3-5 minutes. Išmeskite žiedinius kopūstus į sietelį ir leiskite jiems atvėsti.

Žingsnis 2

Kopūstus supjaustykite nedideliais gabalėliais, o svogūną ir papriką susmulkinkite iki maltos mėsos. Į dubenį sudėkite smulkintas daržoves, petražoles, įmuškite kiaušinį, suberkite džiūvėsėlius, tarkuotą sūrį, druską, pipirus ir viską išmaišykite.

Žingsnis 3

Suformuokite nedidelius ovalo formos paplotėlius, kiekvienam iš jų naudodami po 1 valgomąjį šaukštą mišinio.

Žingsnis 4

Įkaitintą keptuvę patepkite šlakeliu augalinio aliejaus ir sudėkite į ją žiedinių kopūstų paplotėlius. Kepkite ant vidutinės ugnies, apversdami iš keturių pusių, kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos