Publikavimo data: 2025-08-17
Greitos kiaušinių salotos su karamelizuotais svogūnais
Salotos laikomos pačia įvairiausia patiekalų kategorija, nes salotose derinamos daržovės, prieskoninės žolelės, mėsa, žuvis, grybai, prieskoniai, specialios žolelės ir net džiūvėsėliai. Kiekvieną kartą derindami ingredientus galite gauti naują patiekalą, pasižymintį unikaliu skoniu ir aromatu.
Žingsnis 1
Kietai virtus kiaušinius sutarkuokite stambia tarka. Labai smulkiai supjaustykite kalendrą, žaliąjį svogūną. Kepkite šoninę sausoje keptuvėje, kol paruduos. Sumaišykite garstyčias, majonezą ir saldų padažą, maltus pipirus ir druską. Sumaišykite salotas ir padažą.
Žingsnis 2
Į karštą keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus, sudėkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, pakepinkite, kol taps skaidrūs, pabarstykite druska, cukrumi, juodaisiais pipirais ir maišydami kepkite, kol karamelizuosis. Atvėsinkite. Ant salotų uždėkite karamelizuotų svogūnų.
Kategorijos