Greitos korėjietiškos morkos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Greitos korėjietiškos morkos

Įdomu tai, kad korėjietiškos morkos buvo išrastos ne Korėjoje, kaip galima pagalvoti iš pavadinimo, o SSRS. Galima sakyti, kad daugelio mėgstamos salotos yra deficito produktas. Patiekalas buvo išrastas remiantis Korėjoje paplitusiu patiekalu "kimči" iš Pekino kopūstų, pridėjus prieskonių. Tačiau SSRS Pekino kopūstai buvo reti, todėl juos pakeitė morkos. Naudodamiesi paprastu laipsnišku receptu, skanių korėjietiškų morkų galima greitai pasigaminti namuose.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.95/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Greitos korėjietiškos morkos Žingsnis 1
Supjaustykite daržoves. Morkas supjaustykite griežinėliais arba sutarkuokite. Aitriąją papriką supjaustykite žiedais.

Žingsnis 2

Greitos korėjietiškos morkos Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Išspauskite citrinos sultis. Sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinos sultis, medų, druską ir aitriąją papriką.

Žingsnis 3

Greitos korėjietiškos morkos Žingsnis 3
Puoškite morkas. Sumaišykite morkas su padažu, sudėkite viską į indą su dangčiu ir palikite 2 val. pastovėti šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos