Publikavimo data: 2025-08-20
Greitos salotos su konservuota žuvimi ir grybais
Originalios ir neįprastos salotos su keptais grybais, sūriu, morkomis ir konservuotu tunu. Jomis tikrai nustebinsite savo svečius! Puikiai tinka kaip užkandis prie mėsos patiekalų ir jūros gėrybių mėgėjams. Jei norite, kad patiekalas būtų mažiau kaloringas, galite naudoti jums patinkantį padažą, o grybų nekepti. Tiesiog juos troškinkite arba kepkite ant grotelių.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite grybus.
Žingsnis 2
Išvalykite kiaušinį, atskirkite baltymą nuo trynio ir smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite nuluptus svogūnus.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę, įpilkite alyvuogių aliejaus ir 15-20 minučių kepkite grybus ir svogūnus, kol jie iškeps ir taps auksinės spalvos. Nepamirškite pagal skonį įberti druskos ir maltų pipirų!
Žingsnis 5
Dubenyje sumaišykite tarkuotą sūrį, pakepintus svogūnus ir grybus, majonezą, tarkuotą morką, baltymą ir kiaušinio trynį.
Žingsnis 6
Viską gerai išmaišykite ir suformuokite salotas, galite naudoti kepimo formą.
Žingsnis 7
Prieš patiekiant salotas galima papuošti keptų grybų griežinėliais.
Kategorijos