Greitos žuvies salotos su lengvai sūdytu upėtakiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Greitos žuvies salotos su lengvai sūdytu upėtakiu

Greitai paruošiamos žuvies salotos iš lengvai sūdytų upėtakių ir šparaginių pupelių. Pupelės tinka ir šviežios, ir šaldytos. Prieš tai pupeles reikia išvirti puode arba apvirti garuose. Šviežios pupelės verdamos apie 8 minutes, šaldytos - 10-15 minučių. Garuose virtos pupelės verda ilgiau, maždaug 20 minučių nuo virimo pradžios.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Greitos žuvies salotos su lengvai sūdytu upėtakiu Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Rankomis suplėšykite salotų lapus. Morkas supjaustykite plonais griežinėliais. Pomidorą supjaustykite griežinėliais. Upėtakį supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Greitos žuvies salotos su lengvai sūdytu upėtakiu Žingsnis 2
Sujunkite produktus ir paruoškite patiekalą. Į salotinę sudėkite salotų lapus, sudėkite morkas, pupeles ir pomidorus. Išmaišykite, tada sudėkite upėtakio gabalėlius. Pagardinkite druska ir pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos