Publikavimo data: 2024-06-24
Greitos žuvies salotos su lengvai sūdytu upėtakiu
Greitai paruošiamos žuvies salotos iš lengvai sūdytų upėtakių ir šparaginių pupelių. Pupelės tinka ir šviežios, ir šaldytos. Prieš tai pupeles reikia išvirti puode arba apvirti garuose. Šviežios pupelės verdamos apie 8 minutes, šaldytos - 10-15 minučių. Garuose virtos pupelės verda ilgiau, maždaug 20 minučių nuo virimo pradžios.
Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Rankomis suplėšykite salotų lapus. Morkas supjaustykite plonais griežinėliais. Pomidorą supjaustykite griežinėliais. Upėtakį supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Sujunkite produktus ir paruoškite patiekalą. Į salotinę sudėkite salotų lapus, sudėkite morkas, pupeles ir pomidorus. Išmaišykite, tada sudėkite upėtakio gabalėlius. Pagardinkite druska ir pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi.
Kategorijos