Grietinėlė (plakta grietinėlė) pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Grietinėlė (plakta grietinėlė)

Plakta grietinėlė yra paprasčiausias ir universaliausias kremas įvairiems desertams - nuo sluoksniuotų tortų iki lengvų uogų putėsių. Į plaktą grietinėlę galite įdėti kreminio sūrio, kad kremas taptų tirštesnis, arba galite tiesiog padengti griežinėliais supjaustytus ir cinamonu pabarstytus vaisius. Iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad plakti grietinėlę užima daug laiko, tačiau iš tikrųjų tereikia paimti gerai atšaldytą dvigubą grietinėlę ir pasirinkti tinkamą plakimo būdą.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
281 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grietinėlė (plakta grietinėlė) Žingsnis 1
Paruoškite grietinėlę plakimui. Supilkite grietinėlę į patogų gilų dubenį. Į grietinėlę supilkite cukrų ir atsargiai išmaišykite, kad cukrus ištirptų. Suberkite vanilės ekstraktą ir dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 2

Grietinėlė (plakta grietinėlė) Žingsnis 2
Suplakite grietinėlę į grietinėlę. Pradėkite plakti grietinėlę šluotele arba mikseriu mažiausiu greičiu. Kai grietinėlė pradės tirštėti ir cukrus visiškai ištirps, palaipsniui padidinkite greitį iki vidutinio. Toliau plakite, kol kremas taps pakankamai tirštas, kad išlaikytų formą ir nenukristų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos