Publikavimo data: 2024-06-15
Grietinėlė "Plombier" su kukurūzų miltais
Šis iš pieno, kiaušinių ir sviesto pagamintas lengvas ir lengvas kremas puikiai tinka tortams ir keksiukams. Savo skoniu ir struktūra šis kremas iš tiesų primena grietininius ledus, be to, jis gaminamas gana paprastai ir nesukels sunkumų net pradedančiajam kulinarui. Svarbiausia kremo gamybai pasirinkti geros kokybės sviestą, o kukurūzų miltai padės išgauti reikiamą oro struktūrą.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinius. Giliame dubenyje suplakite vištų kiaušinius, suberkite cukrų, druską ir plakite plaktuvu. Tada į kiaušinius supilkite 0,5 puodelio šalto pieno ir gerai išmaišykite plaktuvu iki vientisos masės. Suberkite kukurūzų miltus ir išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
Žingsnis 2
Paruoškite kremo kremo dalį. Supilkite likusį pieną į puodą ant vidutinės ugnies. Užvirinkite pieną ir plona srovele, nuolat maišydami, supilkite kiaušinių masę į puodą. Sumažinkite ugnį iki silpnos virimo temperatūros ir nuolat maišydami virkite, kol mišinys sutirštės. Tada nukelkite nuo ugnies, supilkite mišinį į dubenį, uždenkite maistine plėvele ir atvėsinkite iki kambario temperatūros.
Žingsnis 3
Paruoškite "Plombiere" kremą. Į atvėsusį kremą sudėkite suminkštintą sviestą, vanilinį cukrų ir gerai išplakite vidutinio greičio mikseriu, kol kremas taps baltas ir purus.
Kategorijos