Publikavimo data: 2024-03-27
Grietinėlėje keptas paltusas
Naudingų paltuso savybių neįmanoma suskaičiuoti. Štai keletas iš jų: -sumažina cholesterolio kiekį kraujyje -gerina nuotaiką -stiprina kraujagyslių sieneles -aktyvina širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą -analizuoja miego ir budrumo režimą -mažina kraujo krešulių susidarymo riziką -palankiai veikia nervų sistemą Ir tai dar ne viskas! Į savo mitybos racioną būtinai turėtumėte įtraukti paltusą, galite pradėti nuo grietinėlėje kepto paltuso recepto.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir perpjaukite vyšninius pomidorus per pusę.
Žingsnis 2
Iš abiejų pusių pasūdykite ir papipirinkite paltusą ir padėkite jį ant folijos. Folijos gabalėlis turėtų būti pusantro ar du kartus didesnis už filė.
Žingsnis 3
Iš folijos padarykite žuvies valtį. Įdėkite į kepimo indą.
Žingsnis 4
Išdėliokite pomidorus ir užpilkite grietinėle, pabarstykite prieskoniais.
Žingsnis 5
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių pagal Celsijų. Pašaukite žuvį į orkaitę 30-35 minutėms.
Žingsnis 6
Patiekite su rukola ir vyšniniais pomidorais.
Kategorijos