Grietinėlėje keptas paltusas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Grietinėlėje keptas paltusas

Naudingų paltuso savybių neįmanoma suskaičiuoti. Štai keletas iš jų: -sumažina cholesterolio kiekį kraujyje -gerina nuotaiką -stiprina kraujagyslių sieneles -aktyvina širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą -analizuoja miego ir budrumo režimą -mažina kraujo krešulių susidarymo riziką -palankiai veikia nervų sistemą Ir tai dar ne viskas! Į savo mitybos racioną būtinai turėtumėte įtraukti paltusą, galite pradėti nuo grietinėlėje kepto paltuso recepto.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.97/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grietinėlėje keptas paltusas Žingsnis 1
Nuplaukite ir perpjaukite vyšninius pomidorus per pusę.

Žingsnis 2

Grietinėlėje keptas paltusas Žingsnis 2
Iš abiejų pusių pasūdykite ir papipirinkite paltusą ir padėkite jį ant folijos. Folijos gabalėlis turėtų būti pusantro ar du kartus didesnis už filė.

Žingsnis 3

Grietinėlėje keptas paltusas Žingsnis 3
Iš folijos padarykite žuvies valtį. Įdėkite į kepimo indą.

Žingsnis 4

Grietinėlėje keptas paltusas Žingsnis 4
Išdėliokite pomidorus ir užpilkite grietinėle, pabarstykite prieskoniais.

Žingsnis 5

Grietinėlėje keptas paltusas Žingsnis 5
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių pagal Celsijų. Pašaukite žuvį į orkaitę 30-35 minutėms.

Žingsnis 6

Grietinėlėje keptas paltusas Žingsnis 6
Patiekite su rukola ir vyšniniais pomidorais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos