Publikavimo data: 2024-05-12
Grietinėlės pyragas su grybais
Žingsnis 1
Grybus supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite kefyrą, kiaušinius, cukrų, druską, persijotus miltus ir kepimo miltelius. Plaktuvu arba mikseriu išminkykite tirštą tešlą, panašią į blynų tešlą.
Žingsnis 3
Grybus kelias minutes pakepinkite truputį augaliniame aliejuje. Pagardinkite grybus druska, džiovintais česnakais ir čiobreliais.
Žingsnis 4
Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir supilkite į jį pusę tešlos. Ant tešlos viršaus sudėkite įdarą.
Žingsnis 5
Įdarą užpildykite likusia tešla. Dėkite formą į orkaitę 40-45 min. ir kepkite pyragą, kol viršus taps auksinis. Paruoštą pyragą patiekite šiltą. Gero apetito!
Kategorijos