Grietinėlės sūris ant grietinėlės receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-10

Grietinėlės sūris ant grietinėlės receptas

Grietinėlės ir varškės kremas pasižymi subtiliu sovietinio plombyro skoniu. Atkreipkite dėmesį, kad grietinėlės ir varškės kremas dėl savo tirštumo netinka pyragams mirkyti. Konditeriai ją naudoja paviršiui išlyginti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
325 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
23 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grietinėlės sūris ant grietinėlės receptas Žingsnis 1
Iš anksto atvėsinkite kremą iki 3-5 laipsnių Celsijaus. Taip ji gerai išplaks gaminant varškės kremą-sūrį. Paruoškite maišytuvą.

Žingsnis 2

Grietinėlės sūris ant grietinėlės receptas Žingsnis 2
Pagaminkite grietinėlės sūrį ant grietinėlės. Šaltą grietinėlę supilkite į gilų dubenį ir suberkite cukraus pudrą. Plakite 10 minučių, kol grietinėlės ir sūrio kremo tūris padidės 3 kartus. Palaipsniui įmaišykite varškės kreminį sūrį ir toliau plakite. Kreminiam tortui skirtas grietinėlės ir sūrio kremas turi tapti matinis ir vientisas. Svarbu nepersistengti plakant, nes per ilgai plakant grietinėlės ir sūrio kremas gali atsiskirti.

Žingsnis 3

Grietinėlės sūris ant grietinėlės receptas Žingsnis 3
Tortą su kreminiu sūriu 20-30 min. palaikykite šaldytuve, kad sustingtų.Kreminis sūris ant kremo tinka įvairiems tortams lyginti ir keksiukams puošti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos