Publikavimo data: 2024-01-10
Grietinėlės sūris ant grietinėlės receptas
Grietinėlės ir varškės kremas pasižymi subtiliu sovietinio plombyro skoniu. Atkreipkite dėmesį, kad grietinėlės ir varškės kremas dėl savo tirštumo netinka pyragams mirkyti. Konditeriai ją naudoja paviršiui išlyginti.
Žingsnis 1
Iš anksto atvėsinkite kremą iki 3-5 laipsnių Celsijaus. Taip ji gerai išplaks gaminant varškės kremą-sūrį. Paruoškite maišytuvą.
Žingsnis 2
Pagaminkite grietinėlės sūrį ant grietinėlės. Šaltą grietinėlę supilkite į gilų dubenį ir suberkite cukraus pudrą. Plakite 10 minučių, kol grietinėlės ir sūrio kremo tūris padidės 3 kartus. Palaipsniui įmaišykite varškės kreminį sūrį ir toliau plakite. Kreminiam tortui skirtas grietinėlės ir sūrio kremas turi tapti matinis ir vientisas. Svarbu nepersistengti plakant, nes per ilgai plakant grietinėlės ir sūrio kremas gali atsiskirti.
Žingsnis 3
Tortą su kreminiu sūriu 20-30 min. palaikykite šaldytuve, kad sustingtų.Kreminis sūris ant kremo tinka įvairiems tortams lyginti ir keksiukams puošti.
Kategorijos