Grietinės glajus pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Grietinės glajus

Grietinės glajus yra universalus produktas. Juo galima puošti tortus ir pyragaičius. Jis taip pat tinka sūrio pyragams ir blynams pagardinti. Svarbiausia rinktis ne riebesnę kaip 15 % riebumo grietinę. Priešingu atveju glajus bus per tirštas, o švelnų kakavos skonį užmuš riebalų poskonis.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
408 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
35 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grietinės glajus Žingsnis 1
Į puodą supilkite kakavą ir cukraus pudrą, supilkite grietinę. Pastatykite indą ant kaitlentės. Įjunkite mažą kaitrą. Nuolat maišykite, kol susidarys vientisa masė. Sudėkite sviestą ir toliau maišykite, kol jis visiškai ištirps.

Žingsnis 2

Grietinės glajus Žingsnis 2
Nuimkite puodą nuo ugnies ir atvėsinkite grietinės glajų iki kambario temperatūros.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos