Publikavimo data: 2024-04-01
Grietinės glajus
Grietinės glajus yra universalus produktas. Juo galima puošti tortus ir pyragaičius. Jis taip pat tinka sūrio pyragams ir blynams pagardinti. Svarbiausia rinktis ne riebesnę kaip 15 % riebumo grietinę. Priešingu atveju glajus bus per tirštas, o švelnų kakavos skonį užmuš riebalų poskonis.
Žingsnis 1
Į puodą supilkite kakavą ir cukraus pudrą, supilkite grietinę. Pastatykite indą ant kaitlentės. Įjunkite mažą kaitrą. Nuolat maišykite, kol susidarys vientisa masė. Sudėkite sviestą ir toliau maišykite, kol jis visiškai ištirps.
Žingsnis 2
Nuimkite puodą nuo ugnies ir atvėsinkite grietinės glajų iki kambario temperatūros.
Kategorijos